NAC Breda even concreet voor Van der Steen

Foto: Orangepictures

NAC Breda wil nog een doelman toevoegen aan de selectie, maar vooralsnog wil het niet echt vlotten. Joris Delle van N.E.C. werd gelinkt aan NAC, maar de Fransman trekt niet naar Breda. Ook was Wouter van der Steen even in beeld bij NAC Breda, meldt BN De Stem.

De Brabantse eredivisieclub wilde de doelman van sc Heerenveen met weinig middelen overnemen, maar NAC kreeg nul op rekest. Bij Heerenveen is Warner Hahn nog zeker zes weken out met een schouderblessure. Met een ervaren Martin Hansen als extra goalie reageerden de Friezen op de kwetsuur van Hahn.

NAC haalde vanavond Mark Birighitti op. De doelman tekent voor twee jaar en komt over van Swansea City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *