FC Dordrecht-trainer heeft goede indruk: ‘De speelwijze is duidelijk’

Foto: Orangepictures

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer heeft een goede indruk gekregen van zijn eigen team na de eerste competitiewedstrijden. De oefenmeester ziet geen reden komende vrijdagavond de basiself tegen FC Oss aan te passen. “De speelwijze is duidelijk, ik heb gezegd dat we niet veel gaan veranderen aan dit elftal”, aldus De Nooijer tegen RTV Rijnmond.

De Jupiler League club uit Dordrecht pakte in de drie wedstrijden vier punten. “Fysiek sterk, voetballend kunnen we veel, met veel scorend vermogen. Goed middenveld, de verdediging staat en we hebben wisselspelers die het moeiteloos kunnen invullen.

“De groep is heel hecht”, gaat De Nooijer verder. “Ze kunnen goed met elkaar opschieten. We hebben er wat oudere spelers bij, dat scheelt enorm. Met deze groep kunnen we wel wat punten halen. Het is een team, ik hoop dat we dat door kunnen zetten.” FC Oss verrast vriend en vijand en is nog ongeslagen. Het duel tussen FC Oss en FC Dordrecht vangt om 20.00 uur aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *