Bovenbeenblessure Barto, kans voor Rossi en Mathieu

Foto: Orangepictures

Martijn Barto is voor de wedstrijden tussen Cambuur en Jong Utrecht niet beschikbaar. De aanvaller van de Friese club kampt met een bovenbeenblessure, opgelopen in het uitduel van vorige week zondag tegen FC Volendam. “Hij heeft daardoor de hele week niet kunnen trainen. Het is niks ernstigs, maar morgen komt voor hem nog te vroeg. Daarom debuteert Karim Rossi, maar een hele wedstrijd is denk ik nog te veel”, zegt trainer Marinus Dijkhuizen tegen Omrop Fryslan.

Justin Mathieu zal ook starten. Hij viel in Volendam goed in en wordt daarvoor beloond. Daar is de talentvolle aanvaller erg blij mee. “Het is fijn om te spelen. Als je jong bent wil je elke wedstrijd spelen en belangrijk zijn voor het team. Je moet altijd honderd procent geven, of het nou als het invaller is of als basisspeler. Nu wordt dat weer beloond”, aldus Mathieu, die in de zomerperiode overkwam van FC Oss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *