Joey Veerman kon naar de eredivisie: ‘Het is voor mij ook een raadsel’

Foto: Joop Kappert

FC Volendam pakte vrijdagavond een punt bij Go Ahead Eagles (1-1). Joey Veerman speelde de volle negentig minuten en liet na afloop voor de camera van FOX Sports weten dat hij in de eredivisie had kunnen spelen.

Waarom ging het uiteindelijk niet door dan? “Ja, dat is een lastig verhaal. Ik weet het eigenlijk ook niet, het is voor mij ook een raadsel. Ik hoefde eigenlijk alleen nog maar ‘ja’ te zeggen en het zou geregeld worden. Maar daarna heb ik vrij weinig meer gehoord. Ik zeg niet welke club, maar het was wel in Nederland”, aldus Veerman, die vermoedelijk FC Utrecht bedoelt, want met die club sprak de talentvolle speler.

“Het heeft wel even pijn gedaan. Vooral die laatste week. Dan hoor je toch wat dingen van: misschien gaat het wel door, misschien niet. Als het dan niet doorgaat, moet je jezelf vol focussen op FC Volendam”, aldus Veerman, die tot de zomer van 2020 vastligt bij FC Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *