Emmen-spits Hemmen in de lappenmand

Foto: TjerkstraMedia CW

FC Emmen zal het vermoedelijk een aantal weken moeten doen zonder spits Michiel Hemmen. De aanvaller, overgekomen van Cambuur, greep in de slotfase van de wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard (0-0) naar zijn hamstring, nadat hij in een duel zijn been wat overstrekt had. Volgende week wordt Hemmen nader onderzocht en zal duidelijk worden hoelang de aanvaller uit de roulatie zal zijn. “We vrezen dat we hem een tijdje moeten missen”, aldus hoofdtrainer van FC Emmen, Dick Lukkien tegen RTV Drenthe.

De kans bestaat dat FC Emmen volgende week tegen N.E.C. zonder een echte spits moet gaan spelen. Hemmen zal niet kunnen spelen en ook voor Mario Bilate komt dat duel te vroeg. Hij heeft al drie wedstrijden moeten toekijken met een breukje bij zijn teen. Bilates’ voet zit op dit moment nog in het gips en de verwachting is dat hij in ieder geval de de komende twee weken nog niet inzetbaar zal zijn.

Ook Cas Peters zal vermoedelijk niet spelen. Peters kreeg tegen Fortuna Sittard direct rood, na een onbesuisde actie. De komende week zal duidelijk worden hoe lang hij geschorst zal worden. FC Emmen zal wat er ook uit komt in beroep gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *