Furhgill Zeldenrust: ‘Het komt er alleen op dit moment veels te weinig uit’

Foto: 1963-Pictures

Weer geen driepunter voor Helmond Sport. In Almere ging de ploeg van trainer Roy Hendriksen kopje onder (3-1). Misschien wel onnodig. ,,Dat klopt. We beginnen goed aan de wedstrijd, krijgen ook mogelijkheden maar uit een corner koppen zij uit het niets de 1-0 binnen. We zijn dan aangeslagen en lopen achter de feiten aan.”

,,Als je geen lef toont, dan win je hier niet. We hadden hier niet hoeven te verliezen, maar die momenten dat je op moet letten doen we dat niet en plots leggen ze erin”, aldus Furhgill Zeldenrust na afloop tegen TjerkstraMedia CW.

De aanvaller blijft positief en strijdvaardig. ,,We laten onze koppies niet hangen. Het is nog vroeg in de competitie. De komende week moeten we duidelijk naar elkaar toe zijn dat het beter moet en dat we scherper moeten zijn. Dat het voetballend beter moet erken ik, echter dat er weinig voetbal inzit vind ik niet. Het komt er alleen op dit moment veels te weinig uit. Ik ben ervan overtuigd dat het beter zal worden als we elkaars krachten beter vinden en benutten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *