Lars Hutten tot einde seizoen bij Fortuna Sittard

Foto: Orangepictures

Lars Hutten (27) heeft onderdak gevonden. De aanvallende middenvelder tekent tot einde seizoen bij Fortuna Sittard.
De voormalig speler van PSV, Willem II, SC Veendam, Excelsior, Helmond Sport en het Duitse SV Rödinghausen speelde eerder voor de Jupiler League club. Dat was in het seizoen 2015-2016. Hutten speelde in die periode 37 wedstrijden voor de Limburgse club, twaalf keer scoorde hij.

De 27-jarige aanvallende middenvelder, die dinsdag medisch gekeurd is, was onlangs op stage bij het Deense Helsingør, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Voordat Hutten naar Denemarken trok, hield hij zijn conditie op peil bij RKC Waalwijk.

Hutten ontbreekt komende vrijdag als Fortuna Sittard het opneemt tegen FC Volendam: ‘Die wedstrijd komt te vroeg’, aldus de aanvallende middenvelder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *