Update: Kik Pierie blijft trouw aan sc Heerenveen

Foto: Orangepictures

Kik Pierie gaat zijn aflopende verbintenis vanavond verlengen. Dat meldt FOX Sports. Het zeventienjarige talent blijft hiermee trouw aan de Friese club. De verdediger speelde tot dusver vier wedstrijden in de hoofdmacht.

Onlangs kwam al in het nieuws dat Pierie zich in kijker heeft gespeeld bij diverse ploegen uit Nederland en België. Ajax houdt Pierie nauwlettend in de gaten. Ook de Belgische clubs Club Brugge, AA Gent en RC Genk denken aan de linkspoot.

Pierie blijft echter koeltjes. Hij weet dat hij nog een lange weg moet afleggen en nog niet klaar is. “Leuk dat ze het zeggen, maar kom op, ik heb vier wedstrijden in het eerste gespeeld”, aldus het talent.

UPDATE – Kik Pierie tekende een nieuw driejarig contract bij sc Heerenveen (tot medio 2020).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *