Helmond Sport onderaan: ‘Drie punten zijn echt nodig nu’

Foto: Orangepictures

Helmond Sport staat er niet goed voor in de Jupiler League. Met een laatste positie op de ranglijst zal men absoluut niet tevreden zijn. De club won dit seizoen nog geen duel. “We moeten wakker worden. Zo doorgaan kan niet”, zegt aanvoerder Stephen Warmolts tegen Omroep Brabant.

“Ik kan niet tegen mijn verlies. We moeten zorgen dat we heel snel van deze plek afkomen. Dit is niet Helmond Sport-waardig”, zegt de 23-jarige aanvoerder van Helmond Sport. “Als deze prestaties aanhouden, gaat het in je hoofd zitten. Dan wordt het alleen maar moeilijker om uit de put te komen. Drie punten zijn echt nodig nu.”

Komende vrijdag gaat Helmond Sport op bezoek bij Jong FC Utrecht. Hoofdtrainer Roy Hendriksen houdt zijn hoofd koel. “De jongens hebben niets aan emoties en extra druk. We blijven rustig. De resultaten zijn tot nu toe teleurstellend, maar ik zie ook veel goede dingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *