Van Weert en Mezghrani twee duels aan de kant

Foto: Orangepictures

FC Groningen kan twee wedstrijden niet beschikken over Tom van Weert. De aanvaller, die afgelopen weekend rood kreeg in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-2 verlies), heeft een schikkingsvoorstel geaccepteerd voor een schorsing die hem de komende twee competitiewedstrijden aan de kant houdt.

Van Weert mist door de schorsing de thuiswedstrijden van FC Groningen tegen AZ en Willem II van zondag 15 en vrijdag 20 oktober.

Mezghrani

Mohamed Mezghrani mist de wedstrijden van RKC Waalwijk tegen FC Den Bosch en N.E.C. wegens een schorsing. De rechtsachter van RKC kreeg drie wedstrijden, een voorwaardelijk, na zijn rode kaart tegen Cambuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *