Goed nieuws voor Helmond Sport: nieuw stadion komt!

Foto: Niels van Renen

De kogel lijkt door de kerk. Helmond Sport krijgt een nieuw stadion. Dinsdagavond omarmde de raadscommissie het plan voor een vernieuwd sportpark De Braak. Daar moeten onderwijs, breedte- en topsport en gezondheid samenkomen. Dat meldt Omroep Brabant.

De gemeenteraad moet het plan nog goedkeuren, echter Wethouder Frans Stienen verwacht daarin geen problemen. Als alles volgens plan verloopt, speelt Helmond Sport in het seizoen 2021-2022 zijn eerste wedstrijden in het nieuwe onderkomen.

Jubileumweekend 50 jaar Helmond Sport

Helmond Sport speelt tijdens het jubileumweekend (10, 11 en 12 november) een oefenwedstrijd tegen het Duitse VfL Bochum, de voormalige werkgever van keeperstrainer Rein van Duijnhoven. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 11 november om 13.00 uur gespeeld in het Lavans Stadion. De toegang is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *