Goalgetter Hendriks: ‘Wil gewoon wedstrijden winnen’

Foto: Jack Wolters

Sam Hendriks voert het topscorersklassement in de Jupiler League aan. De aanvaller is blij, maar is niet zo bezig met zijn goals. Vrijdag speelt Hendriks met Go Ahead in eigen huis tegen zijn oude club Jong Ajax.

“Eigenlijk ben ik totaal niet bezig met de topscorerstitel”, geeft Hendriks aan op de clubsite van de Eagles. “Ik wil gewoon wedstrijden winnen om met Go Ahead Eagles zo hoog mogelijk te eindigen en mee te spelen voor promotie. Topscorer worden is leuk, maar uiteindelijk niet meer dan een mooie bonus. Ik ben dit seizoen tevreden over mijn doelpuntenproductie, al had ik op nog meer treffers kunnen staan. Aan de andere kant is het onmogelijk om alle kansen te maken, dus qua doelpunten mag ik zeker niet klagen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *