Uitblinker Arnaut Groeneveld: ‘De winst is het belangrijkste voor ons’

Foto: Orangepictures

Met een goal en een assist was Arnaut Groeneveld de beste man op het veld bij FC Volendam tegen N.E.C. De aanvaller van de Nijmegenaren liet zijn visitekaartje zien en liet zijn tegenstander Ties Evers veelvuldig het nakijken.

,,Ik ben blij met het doelpunt en de assist, maar de winst is het belangrijkste voor ons”, zegt de vleugelspeler in gesprek met TjerkstraMedia CW.

,,We hadden de wedstrijd eerder kunnen beslissen. In de vierde minuut hadden we moeten scoren en liet daardoor de overwinning lang lopen. Waarom het niet lukte om die goal te maken. Ik denk dat we slordig waren in de eindfase van een aanval, maar gelukkig hebben we het in de tweede helft recht kunnen zetten”, zegt Groeneveld, die weet dat de eerste periode voor het grijpen is na de remise van Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven. ,,We zijn goed op weg.”

Groeneveld is al weken in goeden doen. ,,Ik zit lekker in me vel en het team ook. Het moet en kan nog veel beter met het team, want ik weet dat we nog meer kwaliteiten hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *