FC Groningen gaat voor winters vertrek Mahi

Foto: Orangepictures

FC Groningen wil Mimoun Mahi in de winter van de hand doen. De aanvaller, en tevens smaakmaker, werd onlangs uit de selectie gezet nadat hij volgens de eredivisieclub ontoelaatbaar gedrag zou hebben vertoond.

“Hij mag voor een transfer spelen, maar hij vergat het teambelang’, aldus algemeen directeur Hans Nijland in gesprek met VI. De club zet in op een winterse transfer. “Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt’, oordeelt Nijland.

Nijland wil niet te diep ingaan op de situatie, maar zegt het volgende: “Het gaat niet om drie minuten te laat komen of omdat hij klootzak gezegd zou hebben tegen onze trainer. Hij heeft fatsoens- en gedragsnormen aan zijn laars gelapt. Er zijn grenzen overschreden. Onze geloofwaardigheid stond op het spel. De spelersgroep verwachtte ook van ons dat wij zouden ingrijpen. Iedereen snapt dat wij onze clubtopscorer niet zomaar disciplinair straffen. Het is een vervelende situatie en dat hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigt maakt het nog vervelender.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *