Update: Joey Veerman valt uit, bekerduel onzeker voor hem

Foto: Orangepictures

Hoofdtrainer van FC Volendam, Misha Salden, kan donderdagavond als PSV voor een bekerwedstrijd naar het Kras Stadion komt, mogelijk niet beschikken over Joey Veerman. De jonge, zeer talentvolle middenvelder, viel dinsdag op de training uit last met pijn als zijn bilspier.

,,Ik had veel last, maar de pijn is wel wat minder geworden”, zegt de achttienjarige Veerman tegen TjerkstraMedia CW. Veerman wil dolgraag spelen tegen PSV. ,,Ik baal zo. Dit zijn de wedstrijden waarop ik me kan laten zien. Ik hoop dat ik het red.”

UPDATE – Joey Veerman lijkt te kunnen spelen tegen PSV. De middenvelder stond vanmorgen op het trainingsveld voor de laatste training van de Oranjehemden. Daan Klinkenberg krijgt opnieuw de voorkeur boven de weer ‘fitte’ Henny Schilder in de achterhoede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *