Fabian Serrarens voelt zich lekker: ‘We maken een stabiele indruk’

Foto: Joop Kappert

Fabian Serrarens verdubbelde vrijdagavond de score voor De Graafschap, dat een belangrijke 2-0 zege boekte tegen Fortuna Sittard, dat tegenviel. De aanvaller, afgelopen zomer, overgekomen van SC Telstar, sprak na afloop in gesprek met TjerkstraMedia CW van een goede overwinning.

,,We speelden vandaag misschien niet zoals we kunnen spelen, toch pakken we hier een goede overwinning tegen een goede ploeg die op de counter kan toeslaan. We hebben weinig weggegeven, twee counters denk ik. We maakten een stabiele indruk. Met iets meer druk en zuiniger op de bal kun je de wedstrijd eerder op slot gooien”, geeft Serrarens aan.

Serrarens voelt zich lekker bij De Graafschap. ,,Het is een mooie club met fijne supporters. Ik voel me goed en kan van de linkerflank in een vrije rol voor gevaar zorgen. Ik kan naar binnen komen, wat inzakken en moet verdedigend arbeid verrichten. Dat ging vanavond prima.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *