Portugese topclub denkt aan Dijks

Foto: VI-images

Sporting Lissabon denkt aan Mitchell Dijks (24). De Portugese topclub, waar Bas Dost onder contract staat, zou de verdediger komende winterstop over willen nemen van Ajax. Dat meldt De Telegraaf. De Portugezen hebben zich reeds gemeld bij zaakwaarnemer Dick van Burik. Volgens het dagblad zijn ook clubs uit Italië, Duitsland en Engeland geïnteresseerd in Dijks, die niet voorkomt in de plannen van Ajax-trainer Marcel Keizer.

Van Burik wil niet reageren op de berichtgeving. “Die kan ik bevestigen noch ontkennen. Er is op dit moment veel belangstelling voor Mitchell, maar het is nu niet handig om op namen in te gaan.” Dijks heeft een contract tot medio 2018 bij Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *