Ebecilio krijgt kans van N.E.C. Nijmegen

Foto: VI-images

Kyle Ebecilio krijgt de mogelijkheid om terug te keren in het betaald voetbal. De clubloze middenvelder krijgt die kans van N.E.C. Nijmegen.

In Nijmegen krijgt Ebecilio de gelegenheid volledig fit te geraken en zijn profcarrière op de rails te krijgen. Ebecilio (23) werd afgelopen zomer door een zenuwaandoening getroffen. In maart van dit jaar werd zijn contract met FC Twente verscheurd.

“Onder leiding van de medische staf zal Ebecilio op De Eendracht een intensief traject gaan volgen, waarbij hij in eerste instantie veel in het krachthonk te vinden zal zijn. Wanneer gesteld kan worden dat hij op dit gebied gewenste progressie heeft gemaakt, zal hij bij Jong N.E.C. ook de veldtrainingen gaan hervatten. Dit met uiteindelijk als doel om weer op zijn oude niveau te komen en weer aan wedstrijden toe te komen”, aldus de Jupiler League club op het digitale thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *