Vroegtijdig vertrek van Molenaar niet aan de orde

Foto: Joop Kappert

De kritiek op Robert Molenaar vanuit de achterban neemt steeds meer toe, maar van een vroegtijdig vertrek van de oefenmeester van Roda JC wil de eredivisieclub niets weten. Technisch directeur Harm van Veldhoven zegt dat in gesprek met Voetbal International.

“Er zit echt opbouw in het team. We zijn afgelopen zomer begonnen aan een proces en gaan daar rustig mee verder”, vervolgt Van Veldhoven. Van een ontslag zal geen sprake zijn. “Daar is bij ons helemaal geen discussie over. Roda heeft de laatste jaren genoeg trainers weggestuurd. Zoiets kan alleen nog aan de orde zijn als er bijvoorbeeld ergens een conflict zit, maar daarvan is geen sprake.”

Roda verloor afgelopen zondag in eigen stadion nipt met 0-1 van AZ. In de slotfase klonk ‘Molenaar, rot op!’ vanaf de tribunes. Van Veldhoven snapt die (re)actie van de Zuid-Limburgse fans niet. “Je helpt er niemand mee. Tegen AZ hebben we een heel degelijke wedstrijd gespeeld. Na zo’n late tegengoal blijf je ontgoocheld achter, maar je moet wel naar het geheel blijven kijken. En dat doen we intern.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *