Update: Assistent-trainer Smit weg bij FC Volendam

Foto: Orangepictures

Berry Smit vertrekt naar verluidt bij FC Volendam. De geruchten rondom zijn vertrek nemen met het uur toe. De assistent-trainer van Misha Salden en de hoofdtrainer van Jong FC Volendam wilde vandaag niet reageren op de berichten: ,,Morgen wordt alles duidelijk”, geeft Smit aan, die jarenlang een belangrijke pion was in de organisatie van de Jupiler League club.

UPDATE – Omdat assistent-trainer Berry Smit een baan bij VAB Afbouw aangeboden kreeg in zijn oude vakgebied, waarop hij geen nee kon zeggen, gaan de wegen van FC Volendam en de zeer gewaardeerde assistent-trainer per 1 december uiteen. Dat meldt FC Volendam op het digitale thuis. FC Volendam wil Berry Smit deze uitdaging in zijn leven niet ontzeggen en wenst hem heel veel geluk in de nieuwe baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *