Deijl tekent tweejarige verbintenis in De Vliert

Foto: 1963-Pictures

Mats Deijl (20) wordt beloond voor zijn goede presteren bij FC Den Bosch. De rechtsachter heeft een tweejarige verbintenis getekend bij de Jupiler League club. Deijl staat hierdoor tot medio 2020 onder contract.

Hoofdtrainer Wil Boessen is content met het binden van de talentvolle speler: “Mats is een speler die op meerdere posities op het veld uit de voeten kan. Hij kan zowel als verdediger en als middenvelder worden ingezet. Mats is een talentvolle speler uit de eigen jeugdopleiding en heeft dit seizoen laten zien dat hij van grote toegevoegde waarde is voor het team. Hij heeft daarbij de potentie om zich nog verder te ontwikkelen en te verbeteren.”

Deijl begon zijn voetbalcarrière bij MVV ’27 Maasland, waarna hij via WSC Waalwijk bij RKC Waalwijk terechtkwam. Vanaf het seizoen 2014-2015 speelde hij in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Deijl speelde dit seizoen al veertien wedstrijden voor de FC in de Jupiler League. Een keer trof hij doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *