Lukkien blijft graag bij FC Emmen

Foto: Orangepictures

Dick Lukkien staat open voor een langer verblijf bij FC Emmen. De 45-jarige oefenmeester, die bezig is aan zijn tweede jaar in Drentse dienst, zal pas in het nieuwe jaar met de club gaan praten. Het maakt Lukkien niet uit. “Wat voor mij belangrijk is, is dat ik het hier goed naar mijn zin heb en ik hoop dat dat wederzijds is. Dat men ook tevreden is over het werk wat ik lever met mijn staf.”

“We moeten als bestuur nog met elkaar om tafel”, zegt FC Emmen-directeur Ben Haverkort in gesprek met RTV Drenthe. “Overigens geldt dat niet alleen voor de positie van de trainer(s), maar ook die van de spelers is nog niet besproken. Dat is niet gek, hoor. Daarin is FC Emmen, in het betaalde voetbal, absoluut niet uniek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *