Ten Den kan zich gaan richten op 2018

Foto: 1963-Pictures

Teije ten Den kan met vakantie. Voor de spits zit het voetbaljaar 2017 er op. De 24-jarige aanvaller van FC Volendam kreeg in de blessuretijd tegen Jong FC Utrecht de rode kaart na een vermeende elleboogstoot. De tuchtcommissie heeft Ten Den geschorst voor vier wedstrijden waarvan één duel voorwaardelijk.

FC Volendam is weliswaar in beroep gegaan bij de tuchtcommissie, maar de kans is klein dat de tuchtcommissie overstag zal gaan, gezien de verklaringen van het arbitrale trio en de directe tegenstander.

Ten Den zal de uitwedstrijden tegen RKC Waalwijk (15/12), Jong Ajax (22/12) en de thuiswedstrijd tegen FC Oss (12/1) moeten missen. Bij Helmond Sport uit kan de spits weer van de partij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *