Hoofdtrainerschap nog geen issue voor Hulshoff

Foto: Orangepictures

Sipke Hulshoff zit niet te springen om hoofdtrainer te worden van Cambuur. Die verantwoordelijkheid is voor hem geen issue, zo zegt hij in gesprek met VI.

“Als de club dat wil, dan zou ik daar over na moeten denken’, reageert Hulshoff. “Cambuur is mijn club, Leeuwarden is mijn stad. En ik wil graag een keer hoofdtrainer worden van Cambuur, maar wel op een goede manier. Het zou dan bijvoorbeeld mooi zijn om het seizoen te beginnen als hoofdtrainer.”

“Bovendien heb ik afgelopen zomer niet voor niets voor twee jaar bijgetekend als assistent”, vervolgt Hulshoff. “Ik vond en vind dat ik nog wel wat dingen kan leren. Maar we hebben nu eerst nog twee wedstrijden, daarna is er alle tijd voor mij en de club om te evalueren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *