Sleegers op weg naar de uitgang

Foto: Glenn Bremmers

Joey Sleegers (23) vertrekt mogelijk nog dit kalenderjaar bij N.E.C. Nijmegen. Het Slowaakse AS Trenčín heeft zich gemeld voor de aanvallende middenvelder die niet of nauwelijks aan spelen toekomt.

De Jupiler League club krijgt vermoedelijk geen transfersom voor Sleegers, die een aflopend contract heeft. Remco Oversier, technisch manager van N.E.C., zet in op een doorverkoopclausule en bonusconstructie. “Joey had een vertrekwens. Zijn periode bij N.E.C. is niet heel succesvol en hij zit niet lekker in zijn vel. Hij is met grote verwachtingen gehaald, maar heeft het niet waar kunnen maken. Hij is derde, vierde keus op zijn positie. Het is voor alle partijen beter als we meewerken aan een vertrek”, aldus Oversier tegen De Gelderlander.

Sleegers trok in 2015 van Feyenoord naar N.E.C. In anderhalf seizoen kwam hij tot dertig wedstrijden. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor VVV-Venlo (foto).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *