Update: Salasiwa (nog) niet naar Madura United

Foto: Orangepictures

Het Indonesische Madura United meldt dat Gaston Salasiwa van Almere City FC per 23 december zal aansluiten bij de selectie van Madura. Hiermee heeft de 29-jarige middenvelder een winterse transfer te pakken.

Salasiwa speelde sinds de zomer van 2014 voor de Jupiler League club. Hij doorliep de jeugdopleiding van AZ, maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij SC Telstar. Ook speelde hij al twee jaar in Indonesië. Salasiwa had een verbintenis tot de zomer van 2018 bij City.

UPDATE – Gaston Salasiwa vertrekt voorlopig niet bij Almere City FC. De Indonesische voetbalclub Madura United FC meldde dat de 29-jarige middenvelder naar de club zal komen. Volgens directeur John Bes van Almere City FC kloppen die berichten niet. “We hebben geen contact met Madura United FC en we zijn verbaasd dat zij dit melden op hun website. Ook Gaston Salasiwa weet hier niets van”, aldus John Bes tegen Omroep Flevoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *