Van den Broek en Telstar uit elkaar

Foto: 1963-Pictures

Benjamin van den Broek vertrekt per direct bij Telstar. Dat hebben club en speler in gezamenlijk overleg besloten. De middenvelder, dit seizoen lang geblesseerd, gaat in de tweede seizoenshelft niet meer voorkomen in de plannen van hoofdtrainer Mike Snoei en zijn staf.

De dertigjarige Van Den Broek kwam sinds 2016 uit voor de Witte Leeuwen. Onder Michel Vonk was de centrale middenvelder een vaste waarde, maar blessures wierpen hem terug in de pikorde. De Nederlander/Nieuw-Zeelander kwam eerder uit voor NAC, Haarlem, FC Den Bosch, het Roemeense Cluj en het Engelse Shrewsbury Town en Barrow.

UPDATE – Van den Broek hoopt binnen twee weken een nieuwe werkgever te vinden. Dat zegt hij in gesprek met NHsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *