RKC Waalwijk gunt Van den Berg geen fijne kerst

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk neemt per direct afscheid van trainer Peter van den Berg. De clubleiding van de Jupiler League club ziet onvoldoende perspectief voor een verdere samenwerking.

Onder de 46-jarige Van den Berg, sinds februari 2015 werkzaam bij RKC, presteert de Brabantse club dit seizoen zeer wisselvallig. RKC staat momenteel vijftiende in de Jupiler League. Afgelopen vrijdag speelde RKC in Deventer gelijk tegen Go Ahead Eagles (0-0).

Algemeen directeur Frank van Mosselveld op het digitale thuis van de club: “Na de hoopgevende prestaties en de positieve ontwikkelingen van de club vorig seizoen is er afgelopen zomer meer geïnvesteerd om de sportieve ambities verder kracht bij te zetten. Tot ieders teleurstelling zijn de prestaties in de eerste seizoenshelft ondermaats gebleken.”

“Ook is de chemie tussen Peter van den Berg en de spelers verdwenen. Daar hebben we met Peter over gesproken en we zijn tot de conclusie gekomen dat het helaas beter is om nu al uit elkaar te gaan. We danken Peter voor de inzet de afgelopen jaren en gaan ons beraden over zijn opvolging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *