Nieuws uit Nijmegen en Deventer

Foto: Orangepictures

De 34-jarige Pepijn Lijnders is met ingang van 2 januari de nieuwe hoofdtrainer van N.E.C. en tekent een verbintenis voor anderhalf seizoen, met daarbij een door N.E.C. te lichten optie voor nog een extra seizoen.

Go Ahead Eagles heeft zich tot het einde van het seizoen verzekerd van N.E.C.-er Robin Buwalda. De verdediger, die een groot deel van de eerste seizoenshelft moest missen vanwege een blessure aan de meniscus, wordt voor een half seizoen gehuurd van de Nijmeegse ploeg. De Deventenaren hebben geen optie tot koop bedongen.

Levi Opdam maakt op huurbasis het seizoen af bij Go Ahead Eagles. De verdediger komt over van AZ.

Ook meldt Go Ahead de komst van een linksback. Mauro Savastano komt over van Jong Ajax.

Go Ahead zal deze week een speler van HHC Hardenberg testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *