Almere City FC contracteert Griekse beloftenspeler

Foto: TjerkstraMedia CW

Almere City FC heeft beloftenspeler en middenvelder James Efmorfidis gebonden. De 21-jarige Efmorfidis tekent een contract tot medio 2020 bij de Jupiler League club. Dat meldt Almere City in een persbericht.

Efmorfidis, die voor de winterstop werd toegevoegd aan de A-kern, speelt zijn wedstrijden voor Jong Almere. “Ik ben in de zomer op eigen initiatief naar Ivar van Dinteren (trainer beloftenploeg red.) toegestapt en ik heb gevraagd of het mogelijk zou zijn om een kans te krijgen bij Jong. Dat ging nog veel beter dan verwacht. Dat is natuurlijk mooi, maar dit moet de opstap zijn naar meer. ”

Trainer Jack de Gier: “Met James beschikken we over een talentvolle speler, die technisch sterk is. Het is een jongen met potentie, die in het afgelopen half jaar al heeft laten zien wat hij in zich heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *