Update: Talentvolle vleugelspeler FC Volendam gaat contract tekenen

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Roy Tol gaat volgens het altijd goed ingevoerde PéSide op korte termijn een contract tekenen bij FC Volendam. Het 19-jarige talent uit eigen opleiding komt op dit moment nog op amateurbasis uit voor de Jupiler League club. Tol, een vleugelspeler, speelt zijn wedstrijden voor Jong Volendam. Hij debuteerde nog niet in de hoofdmacht van hoofdtrainer Misha Salden.

UPDATE – Komende vrijdag zal Roy Tol een verbintenis ondertekenen bij FC Volendam.

UPDATE – Roy Tol heeft vrijdag zijn eerste profcontract ondertekend. Hij tekende voor 2,5 jaar (tot medio 2020). Tol is een behendige rechtervleugelaanvaller uit de eigen jeugdopleiding. Hij combineert snelheid met een goede passeeractie, aldus FC Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *