Echt gras in Yanmar Stadion, weer grieperige tester bij FC Volendam

Foto: TjerkstraMedia CW

Almere City FC speelt vanaf komend seizoen op natuurgras. Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie maakte algemeen directeur John Bes bekend dat de club komende zomer afscheid neemt van de kunstmatige ondergrond. “Wij verkeren in de positie dat we deze beslissing kunnen nemen en volgen daarmee de wens van spelers en trainers om weer op echt gras te gaan voetballen”, aldus Bes.

Voor Almere City FC is het de eerste keer sinds de toetreding tot het betaald voetbal in 2005 dat de club gaat spelen op echt gras. Sinds vorig jaar zomer ligt er in het Yanmar Stadion een nieuwe kunstgrasmat. Deze zal verplaatst worden naar een omliggend trainingsveld.

FC Volendam en de griep

Een tweede proefspeler heeft zich met griep gemeld bij FC Volendam. Het is een aanvallend ingestelde speler, waarvan Misha Salden (tegen PéSide) zijn naam nog niet wilde noemen. Het is de vraag of die stage nog wel doorgaat.
Eerder kwam tester Visar Bekaj, een twintigjarige doelman met griep naar Volendam. Hij traint momenteel, na een week rust, toch mee met het Andere Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *