Jupiler League clubs strijden om handtekening JVC Cuijk aanvaller

Foto: JVC Cuijk

Jordie van der Laan geniet de interesse van een aantal Jupiler League clubs. De goalgetter van JVC Cuijk, uitkomend in de Derde Divisie Zondag, scoorde al achttien treffers in zestien duels. Dat meldt het Cuijks Weekblad.

Fortuna Sittard, De Graafschap, Helmond Sport en FC Dordrecht denken volgens het medium aan Van der Laan. “Maar dat is pas iets voor volgend seizoen”, reageert Van der Laan. “Het is geen geheim dat ik me graag in de Jupiler League wil bewijzen. Ik wil graag stappen maken in mijn loopbaan. Er zijn clubs op dat niveau geïnteresseerd, maar ik wil geen namen noemen. Dan gooi ik mijn eigen ruiten in. Hopelijk kan ik binnenkort op stage.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *