Van de Beek en Wouters nog niet van De Treffers

Foto: Achilles’29

De arbitragezaak van spelersvakbond VVCS tegen Achilles’29 bij de KNVB is verzet van maandag naar komende woensdag. Achilles’29 waarvan de bv failliet is verklaard, wil niet meewerken aan de overgang van Boy van de Beek en Niels Wouters naar De Treffers. Dat meldt De Gelderlander. Omdat beide spelers ook lid zijn van de vereniging Achilles’29 moet het bestuur toestemming geven. De vereniging is niet failliet.

De VVCS eist dat de contracten van beide spelers per direct ontbonden worden. De opzegtermijn loopt nu tot 5 februari. Curator Coen Houtman, die na het faillissement van de bv alles heeft overgenomen zit dwars en wil daar niet aan meewerken. De curator vraagt zeker zes maandsalarissen voor Van de Beek.

Wouters is ook afhankelijk van de KNVB. De voetbalbond moet toestemming geven voor zijn overgang naar De Treffers, omdat hij een niet-geregistreerd contract heeft en eigenlijk alleen in de zomer naar een andere club kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *