FC Oss heeft nieuwe spits gevonden

Foto: 1963-Pictures

FC Oss heeft een nieuwe spits gevonden. Koen van der Biezen komt over van het Duitse Paderborn 07. De 32-jarige aanvaller heeft zijn contract bij de club uit de Derde Bundesliga laten ontbinden en zet bij de Jupiler League club, die veel fysieke problemen kent voor de spitspositie, een krabbel onder een verbintenis voor een half jaar. Een eenzijdige optie voor een extra seizoen werd in de overeenkomst opgenomen.

In Nederland kwam Van der Biezen uit voor FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. In zes seizoenen speelde hij 146 wedstrijden en maakte hij 59 goals. Daarna kwam hij zevenenhalf jaar in het buitenland uit voor achtereenvolgens Cracovia Kraków (Polen) en Karlsruher SC, Arminia Bielefeld en Paderborn (alle drie in Duitsland). Over de grenzen kwam hij tot 162 duels en 32 treffers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *