FC Eindhoven verwelkomt nieuwe hoofdtrainer

Foto: Johan Manders

David de Sousa Nascimento (51) is per direct aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van FC Eindhoven. Dat meldt de Jupiler League club op de clubsite. De Portugees, geboren in Kaapverdië, tekende maandag in het Jan Louwers Stadion zijn contract tot het einde van het seizoen met daarin de intentie tot een meerjarige samenwerking.

Nascimento over zijn keuze: “De voetbalfilosofie van FC Eindhoven waarin aanvallend voetbal, fysieke kracht en opleiden belangrijke onderdelen zijn sluit volledig aan bij mijn eigen doelstellingen. Ik zie er naar uit om in mijn rol als hoofdtrainer samen met de staf deze clubvisie verder te implementeren en te perfectioneren binnen de club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *