Helmond Sport en Hendriksen na het seizoen uit elkaar

Foto: VI-images

Roy Hendriksen gaat na het seizoen vertrekken bij Helmond Sport. De club en de trainer hebben in onderling overleg besloten om het aflopende contract niet te verlengen. Daarmee komt er een einde aan de samenwerking die twee seizoenen heeft geduurd.

“Ik wil de club graag bedanken dat ik mijn carrière als hoofdtrainer hier heb mogen beginnen. We willen het seizoen op een mooie manier afsluiten. De eerste seizoenshelft verliep niet zoals gehoopt, maar met nog twee periodes te gaan kan er veel gebeuren. We willen graag stijgen op de ranglijst en wie weet kunnen we, net als vorig seizoen, in de periode iets bewerkstelligen. Ik zal, samen met de groep en de technische staf, de komende maanden alles geven om met deze mooie club te presteren”, aldus Hendriksen op het digitale thuis van de Jupiler League club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *