Update: FC Dordrecht toch nog in zee met Van den Houten?

Foto: Rodney van Gelderen

Thomas van den Houten stapt mogelijk nog deze maand over van AFC naar FC Dordrecht. De linkervleugelverdediger, vorig seizoen actief voor SC Telstar, staat volgens Voetbal247 in de nadrukkelijke belangstelling van FC Dordrecht.

De Jupiler League club, die afgelopen zomer in Van den Houten geen versterking zag, wil Van den Houten naar verluidt nog deze maand inlijven. De 27-jarige Zeeuw was vorig jaar zomer op proef bij Dordt, maar vertrok zonder contract naar de Tweede Divisie.

Van den Houten is dit seizoen één van de positieve verrassingen bij AFC. De linksback is met vier treffers zelfs clubtopscorer. Dat zorgde onlangs al voor interesse van V.V. Katwijk.

UPDATE – Helaas voor Thomas van den Houten is de overstap naar FC Dordrecht afgeketst. AFC wenste een transfersom. Van den Houten zal het seizoen afmaken bij AFC en Dordrecht gaat op zoek naar een andere linksback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *