Intentieverklaring voor Klinkenberg: ‘Hebben ons goed herpakt’

Foto: Frank Fotograaf Brussel (tweede van links is Klinkenberg)

In een spektakelstuk tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles was de thuisploeg de gelukkigste. Volendam boekte een 4-3 zege en klom naar positie vijftien in de Jupiler League. Verdediger Daan Klinkenberg was na afloop blij, maar ook opgelucht met de driepunter. ,,Als je 2-0 voorstaat, dan 2-3 achter komt en dan toch nog weet te winnen, dan mag je heel blij zijn”, geeft Klinkenberg aan in gesprek met TjerkstraMedia CW.

,,We geven voor rust weinig weg, maar de eerste de beste kans is raak. Het is dan 2-1 en dan ga je toch met een ander gevoel de kleedkamer in. In de eerste twintig minuten na rust komen we niet aan voetballen toe en krijg je het lastig tegen deze ploeg. Het is knap dat we na de 2-3 terug komen. We hebben ons goed herpakt.”

Met klinkberg gaat het lekker. ,,Ik ben blij dat ik mag spelen. Het gaat lekker, stabiel. Ik hoop deze lijn door te kunnen trekken.” Daan heeft een aflopend contract. ,,Ik wacht af, maar heb goede hoop. In een klein gesprek met de trainer begin januari hoorde ik wel dat ze door wilden. We gaan het zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *