Sonny Stevens kwam even thuis: ‘Daar hadden wij geen antwoord op’

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Sonny Stevens keerde zondag voor even terug in het KRAS-Stadion als doelman van Go Ahead Eagles. Veel bekenden voor hem op de tribune die zagen dat de keeper vier keer moest vissen. Stevens baalde na afloop dan ook, want zijn ploeg was met 4-3 kopje onder gegaan in en tegen Volendam.

,,Er zat alles in, maar helaas liep het niet zoals we graag wilden”, zegt Stevens in gesprek met TjerkstraMedia CW. ,,Het was niet goed genoeg vandaag.” Wat ging er mis? ,,Een goede vraag. Ze speelden met veel lopende middenvelders en daar hadden wij geen antwoord op.”

,,Na de 2-3 hadden we het in eigen hand, maar geven we het weer weg. We geven te gemakkelijk de kansen weg. Je ziet het aan de ranglijst dat we geen topseizoen draaien.”

,,Het is altijd leuk om terug te keren bij een oude club. Zeker speciaal. Het is jammer dat we niet hebben gewonnen. Voor mijn gevoel heb ik een redelijke wedstrijd gespeeld, maar met vier tegengoals kun je niet tevreden zijn. Ik zal die goals straks ook gaan analyseren.”

Stevens heeft een contract tot de zomer van 2018. ,,Ik heb aan het begin van het seizoen met Go Ahead Eagles afgesproken dat ik lekker ga voetballen. Dat doe ik ook, maar de resultaten blijven uit. Natuurlijk wil je een stapje maken. Van de zomer ga ik wel kijken wat er gaat komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *