Santiago Palacios-Macedo hoopt op kans in Nederland

Foto: Jack Wolters

Santiago Palacios-Macedo wil terugkeren naar Nederland. De aanvallende middenvelder (26) speelde onlangs in de Mexicaanse competitie voor UNAM Pumas, een grote club daar. ,,Het niveau ligt daar hoger dan in de eredivisie.”

,,Ik speelde er niet altijd, maar het was een genot om voor zo’n club uit te komen. Mijn contract is drie weken geleden afgelopen en ik hoop eigenlijk op een terugkeer naar Nederland”, zegt Palacios tegen TjerkstraMedia CW. ,,Geld is niet mijn prioriteit. Ik wil een kans op speelminuten en laten zien dat ik een goede speler ben.”

Palacios is een aanvallende middenvelder, een tienspeler, die ook als negen kan spelen. Hij kan ook op andere posities op het middenveld spelen. Hij kwam eerder in Nederland uit voor De Treffers, MVV Maastricht en Roda JC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *