Telstar-aanvaller Rodrigues op weg naar de uitgang

Foto: 1963-Pictures

Gerson Rodrigues gaat Telstar verlaten. De aanvaller uit Luxemburg is bezig zijn contract af te kopen, zo laat technisch directeur Piet Buter aan NHsport weten. De speler wil elders een basisplaats afdingen. Bij Telstar verloor Rodrigues zijn basisplek aan Mohamed Hamdaoui.

“In principe gaan we er vanuit dat Gerson zijn contract afkoopt”, zegt Buter. “Met bepaalde voorwaarden daarin, die voor Telstar gunstig zijn. Dat moet getekend worden, want anders kan hij na 1 februari nergens meer terecht. Daar zijn we mee bezig en dat gaat wel lukken.”

Beide partijen gaan goed uit elkaar. “Dat gaat keurig. Vooral met zijn zaakwaarnemer kan ik prima door één deur. De verhoudingen zijn goed”, sluit Buter af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *