Telstar hengelt opnieuw speler binnen

Foto: 1963-Pictures

SC Telstar heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De Jupiler League club heeft met Club Brugge een akkoord bereikt over de huur van de Belgisch jeugdinternational Senne Lynen (18). De middenvelder speelt tot einde seizoen in Velsen.

“Dit zijn buitenkansen voor een club als Telstar” vertelt technisch directeur Piet Buter op de clubsite. “Ik heb Senne aan het werk gezien bij het nationale elftal. Senne maakte daar een hele goede indruk op mij. Ik ben er van overtuigd dat hij voor ons van grote waarde kan zijn. Daarnaast is het een goede stap in zijn ontwikkeling”.

Joakim Balmy

Joakim Balmy komt ook naar Telstar. Het nieuws werd zondag al bekend gemaakt door de Jupiler League club. De Fransman (20) komt per direct over van OGC Nice en tekent een contract van anderhalf seizoen plus optiejaar. Balmy liep eerder deze maand een aantal weken stage bij de ploeg van Mike Snoei. De linkspoot, die de hele linkerkant kan bespelen, liet daar een goede indruk achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *