Update: Italiaans avontuur lonkt voor Noppert

Foto: Orangepictures

Andries Noppert staat voor een Italiaans avontuur. De 23-jarige Friese keeper van NAC Breda zit op dit moment in Italië. Uit de Serie B is Foggia geïnteresseerd in Noppert. Dat heeft zijn belangenbehartiger bevestigd tegenover BN De Stem. Foggia is de nummer negentien in de tweede divisie van Italië.

Noppert, die eerder gelinkt werd aan een Deense club, speelde ook voor sc Heerenveen. In Breda genoot Noppert nooit echt het vertrouwen.

UPDATE – Andries Noppert verruilt NAC Breda per direct voor een avontuur in Italië. De 23-jarige doelman gaat het doel verdedigen van Foggia Calcio, dat uitkomt in de Italiaanse Serie B. De Fries had nog een contract tot einde seizoen bij NAC, maar mag transfervrij vertrekken om zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *