Update: Deense club meldt zich voor Braken

Foto: 1963-Pictures

Sven Braken (24) staat voor een mogelijk vertrek. FC Midtjylland heeft zich officieel bij N.E.C. Nijmegen gemeld de spits die afgelopen zomer nog overkwam van Almere City FC. Dat meldt VI. Alexander Sørloth zou de overstap maken naar Crystal Palace.

Braken, die vastligt tot medio 2021 in Nijmegen, is dit seizoen goed voor elf treffers. Een vaste waarde is hij echter niet meer.

UPDATE – Sven Braken blijft voorlopig bij N.E.C. De Nijmegenaren hebben het bod van de Deense club naast zich neergelegd. “We zijn met een missie bezig en daar hebben onze topscorer in de tweede seizoenshelft hard bij nodig”, aldus Remco Oversier tegen De Gelderlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *