Tuijp hangt voetbalschoenen in de wilgen

Foto: Orangepictures

Jack Tuijp heeft per direct een punt gezet achter zijn voetballoopbaan. De 34-jarige spits kwam dit seizoen uit voor Tweede Divisieclub ASV De Dijk. Hij speelde eerder voor FC Volendam, FC Groningen, Ferencváros (Hongarije) en Helmond Sport. Vijf maal was hij trefzeker voor De Dijk.

“De laatste drie maanden gaat het alleen maar over de randzaken en niet over het voetbal. Bij mij is het plezier in het voetbal weg”, legt Tuijp uit. “Een aantal maanden geleden had ik al besloten om te gaan stoppen. Ik heb nu een baan en twee kleine kinderen en dan moet je een keuze gaan maken. Ik kies er nu voor om bij mijn gezin te zijn.”

Cultheld Jack Tuijp blijft behouden voor FC Volendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *