Buijs opvolger Faber bij FC Groningen

Foto: TjerkstraMedia CW

Danny Buijs volgt Ernest Faber op als de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. Dat meldt de eredivisieclub in een persbericht. Hennie Spijkerman gaat hem assisteren.

De 35-jarige Buijs tekent voor twee jaar in Groningen. De 67-jarige Spijkerman tekent voor één seizoen. Het tweetal krijgt versterking van assistent-trainer Peter Hoekstra en keeperstrainer Bas Roorda, die op dit moment al in de technische staf actief zijn.

De in Dordrecht geboren Buijs speelde tussen 2004 en 2006 bij FC Groningen. Ook kwam de voormalige middenvelder uit voor Feyenoord en ADO Den Haag. Dit seizoen maakt hij veel indruk als trainer van Kozakken Boys, dat bovenin de Tweede Divisie meedraait.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *