Update: FC Volendam met aantal spelers in gesprek

Foto: Orangepictures

FC Volendam is met Daan Klinkenberg, Erik Schouten en Hobie Verhulst in gesprek over het verlengen van hun aflopende verbintenis. Centrumverdediger Klinkenberg liet bij Love Sport Radio weten dat hij graag wil blijven en dat hij verwacht dat hij er met de club wel uitkomt.

Schouten, ook een centrumverdediger, had onlangs een oriënterend gesprek met technisch manager Misha Salden. Eerste doelman Verhulst heeft een aanbieding in beraad.

UPDATE – Verder onderzoek heeft uitgewezen dat FC Volendam ook door wil met de middenvelders Gerry en Jari Vlak, Alex Plat en Nick Runderkamp. De Jupiler League club is met het viertal in gesprek over contractverlenging. De verwachting is dat Hobie Verhulst zijn contract niet gaat verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *