Hobie Verhulst vertrekt: ‘Wil stapje hogerop’

Foto: Orangepictures

De kogel is door de kerk. FC Volendam moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman of zal het vertrouwen moeten geven aan Mitchel Michaelis of Jordi van Stappershoef. Eerste doelman Hobie Verhulst vertrekt na dit seizoen bij de Jupiler League club. De 24-jarige Verhulst, sinds medio 2015 actief voor de FC, heeft een aanbieding naast zich neergelegd. “Ik wil een stapje hogerop”, aldus Verhulst donderdag na afloop van de training, tegen NHSport.

Verhulst gaat verder: “Ik heb het onwijs naar mijn zin en ben erg dankbaar dat ik hier de kans heb gekregen. Persoonlijk gaat het best goed. Misschien dat het de tijd is om een mooiere stap te zetten.”

Concrete interesse is voor de goalie nog niet. “Natuurlijk hoor je wat dingetjes, maar die moeten nog concreet worden. Daar wacht ik op. Natuurlijk wil ik het liefste naar de eredivisie, maar je weet nooit wat er komt.” Verhulst sluit niets uit. Een andere Jupiler League club kan ook een optie zijn voor hem.

Trainer én technisch manager Misha Salden baalt dat Verhulst verder gaat kijken. “We hebben Hobie binnen de middelen van FC Volendam een heel goed voorstel gedaan. Wij moeten nu gaan kijken hoe we dit voor volgende jaar gaan invullen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *