Op korte termijn duidelijkheid Schilder en Kwakman

Foto: Joop Kappert

Het is nog onduidelijk wat FC Volendam gaat doen met Henny Schilder en Kees Kwakman. Over de positie van de routiniers hoopt hoofdtrainer en technisch directeur op korte termijn duidelijkheid te hebben.

Salden tegenover NHsport: “We willen alle jongens in maart laten weten wat we willen. Zij moeten door en wij moeten ook keuzes maken. Hopelijk kunnen we de komende anderhalve week al stappen maken wel of niet. Daar kijken we eerst naar, voordat we buiten deur gaan kijken waar ook nog voldoende goede spelers lopen.”

Met Ties Evers (foto) is FC Volendam niet in gesprek, zoals NHsport wel beweerde. Bronnen binnen de FC melden anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *